A FÁRADT LÁBRÓL

gyogynovenyes 1

A láb fájdalma sokaknak okoz napi kellemetlenségeket. Egy nap folyamán akár 10 000-nél is több lépést megteszünk. Csak a lábfejünkben huszonhat csont és 33 ízület, emellett több mint 120 izom, szalagok és idegek találhatók és ezek napi szinten igen komoly terhelésnek vannak kitéve.

A TERMÉKRŐL

gyogynovenyes 2

A hétköznapok stresszében kimerült, munkában elfáradt testrészek masszírozására fejlesztettük ki a Richtofit Gyógynövényes Krémet, 10 gyógynövény kivonatával. A természet hasznos növényeit gyűjtöttük csokorba, hogy hatásukat egy krémben élvezhesse.

HOL KAPHATÓ?

gyogynovenyes 3

Gyógyszertárakban
Tesco és Auchan hipermarketek
DM és Rossmann drogériák
CBA üzletek
Metró, Herbaház és Mediline nagykereskedések

A fáradt lábról

A fáradt lábról

A láb fájdalma sokaknak okoz napi kellemetlenségeket. Egy nap folyamán akár 10 000-nél is több lépést megteszünk. Csak a lábfejünkben 26 csont és 33 ízület, emellett több mint 120 izom, szalagok és idegek találhatók és ezek napi szinten igen komoly terhelésnek vannak kitéve.

Különösen veszélyeztettek, akik álló munkát végeznek. Ha hosszú időn keresztül ugyanabban a pozicióban végzünk álló vagy akár ülő tevékenységet, akkor egy idő után kialakulhat a fáradt láb érzése. Fontos tudni, hogy  öröklött hajlam is előidézheti. 

Tünetei:

  • A lábak elnehezedése
  • Dagadt bokák
  • Viszkető bőr
  • A bőr elszíneződése
  • Vágások és horzsolások lassú gyógyulása